jokapäiväisessä elämässä

Ainakin kaksi sata opiskelijaa alkaen Padjadjaran yliopiston Ohjelmat sunda (Padjadjaran yliopisto), vaiheittaiset mielenosoitus pihalla Gedung tulee, Bandung. He vaativat, että ihmiset West Java (West Java) käyttää edelleen sunda kieltä jokapäiväisessä elämässä.

Lisäksi he vaativat myös, että sunda kieltä käytetään virallista kieltä maakuntien ja holhoojahallitus / kaupunki Länsi-Jaavalla. Massa hätää olemassaolo sunda on tällä hetkellä heikentävät nykyaikaistamiseen kielen ymmärtämiseen paljon unohdettu yhteisö.

“Tämä toiminta muotona meidän rakkauden kieltä. Toimeksiannon ja suositteli Unescon vuonna 1999 lain 32 artiklan 45 kohdan toinen ja Jabar Perda nro 5 vuoden 2003 vakuutti, että sunda kieli olisi otettava käyttöön ja sovellettava sunda”, sanoi puheenjohtaja joukko sunda Indonesian Koulutus yliopisto (UPI) Dede Nurjaman Riza, joka osallistui myös rallissa.

Niiden kysyntä perustuu siihen, että käyttö sunda kielen hallitus piti erittäin vähäinen. Dede mielestä käyttö sunda kieltä pidetään nykyään osa väestöstä erityisesti nuorison kieli ortodokseja tai plebeiji. “Kun sunda on kieli täynnä kulttuurista arvoa”, sanoi Dede.
foto sexy
Mielenosoittajat järjestetään teatteri ja tuoda soittimia tyypillinen sunda. Aikaisemmin ne antavat myös palkinnot ravintoloita Bancakan ja Sabara pidetään johdonmukaisesti ngamumule (yllä) kesundaan identiteetti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: